Min bilder
Namn:
Plats: Kalmar, Sweden

Heter alltså Mattias och är 28 år och kommer från Kalmar. Studerar för tillfället. Har tidigare gett ut skatedojjan fanzine och spelat i kultbanden Monument, Pc Phobia, Unarmed. Spelar förnärvarande i bandet Krakow.

torsdag, maj 25, 2006

Bagarmossen blir nya Öland

Det var ett tag sedan jag publicerade något nytt på denna sida. Inte för att jag legat på latsidan med drickandet utan att jag har haft dataproblem. Igår var en härlig dag. Jobbet slutade och man visste att ikväll skulle det tas några öl med några vänner. Jag skulle möta jonte och gurra längst bak i tunneln men de måste ha missuppfattat vad längs bak betyder men det löste sig endå. Vi satte oss på puben och det bara började strömma in folk som vi kände. Gick ut lite för hårt med 6 öl på mindre än två timmar och det vet ju alla att ett sådant tempo skadar själen. Man blir bara så peppad när det snackas fotboll och gamla minnen. Målet för denna kväll var att hamna på mejan eller vad det nu hette. Givetvis var vi tvungna att ta en jäger innan bussen men vad gör man inte för att radera möjligheten att komma ihåg något dagen efter. Vi kom dit och det var mycket folk men ölen kostade bara 25 spänn och då går ju folk ur huse för att dricka vår gula kung. Tillslut blev det för mycket och vi gav upp. Trots tidigt slut kändes det inte skönt i mitt huvud idag när jag vaknade. En huvudvärkstablett senare och en hamburgertallrik gjorde dock susen. Nu ska vi på Mob47. Så det blir ytterligare ett uppvaknande med huvudvärk!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Mycket snack, liten verkstad!!!!

/från en som vet

11:52 em  
Blogger Stoffe said...

fan att bojan of da funket e tebaka i bloggosfären! själv har jag plitat ner jävlit lite på sista tiden, kan dock bli ett par rader under den stundande fotbollsfesten som ska förgylla mitt sommaride i år.

hold the line, mf!

11:58 fm  
Blogger Tatti said...

Ett tag sen ja det kan man ju säga. Hur går det med kidsen?

3:48 em  

Skicka en kommentar

<< Home