Min bilder
Namn:
Plats: Kalmar, Sweden

Heter alltså Mattias och är 28 år och kommer från Kalmar. Studerar för tillfället. Har tidigare gett ut skatedojjan fanzine och spelat i kultbanden Monument, Pc Phobia, Unarmed. Spelar förnärvarande i bandet Krakow.

lördag, november 12, 2005

In i slacker perioden

Det var verkligen ett tag sedan jag skrev något men tro inte att jag legat på latsidan med in tagandet. Det har hänt så mycket så jag tänkte nu först lista de "tio" roligaste ögonblicken sen jag senast skrev.
1. Åberg ramlade ner i fontänen på larmtorget och blev totolt dyngsur. Till hans försvar kan sägas att han fyllde 30 och vi var alla ganska dragna den kvällen.
2. Den klassiska bötes lappen på 500 kr delades ut till anonym person för ofentlig urinering samma kväll som åberg föll i fontänen.
3. Satt och drack med ett gäng och spelade lite spel då frågan om japans huvudstad kom upp och en trevlig dam svarade toyota(vet i fan om bilmärket stavas så här men skit samma). Det känns skönt att den svenska geografi undervisningen still got it!
4. Jockes och min nya blogg The Unsexables kommer bli en hit och för alla er som gillar Carter Usm håll ögonen öppna.
5. Nu orkar jag inte skriva mer men lovar att uppdatera oftare.

2 Comments:

Anonymous Rolf Mjunstedt, Masthuggarbröderna said...

the in-take-crowd-boxen släpps runt juldan, va? har börjat snickra på en explosiv häxa till julintaget - frågan e hur snabbt man ska nå maxintaget?!

4:27 em  
Blogger Slowbojjan said...

Maxintaget borde komma så pass tidigt på kvällen som möjligt eftersom alla pengar gått på julklappar. Om du har någon som bjuder kan det komma senare.

6:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home