Min bilder
Namn:
Plats: Kalmar, Sweden

Heter alltså Mattias och är 28 år och kommer från Kalmar. Studerar för tillfället. Har tidigare gett ut skatedojjan fanzine och spelat i kultbanden Monument, Pc Phobia, Unarmed. Spelar förnärvarande i bandet Krakow.

torsdag, juli 14, 2005

Haren som gick ut för hårt

Så var det dagen efter igen och gårdagens slag var riktigt hårt. Mår som jag förtjänar och det gör säkert flera andra som också var med. Vi började dagen i slottsparken. Dagens laguppställning var Gurra, Jocke, Kullman, Åberg, Sara, Vanja, Philip plus många till, orkar bara inte skriva upp alla de andra men vi regerade i parken. Det satt ett crackgäng till höger om oss och lyssnade på the doors och längre upp låg en gubbe däckad i en buske så snuten fick komma och hämta honom. Kullman agerade hare för kvällen och satte upp ett rejält tempo direkt. Tyvärr gick han nog ut för hårt och tappade tillslut men han fortsatte iallafall att spela sin jävla hårdrock som ingen gillade. Efter någon timme eller så var det så dax att bege sig in mot staden och till vårt kära km. Där var det dock alldeles för varmt och vi började känna att vi inte var riktigt tränade för att ta in i sådan hetta så som tur var hittade vi ett bord ute där vi slog oss ner. Det var en riktigt skön kväll ute och ölen flödade. Var riktigt impad av gurra som vi tidigare trott vara långtids skadad efter helgen men nu var han med i startelvan igen. Kvällen fortsatte och alla blev rätt fulla tillslut. Jocke badade och vi andra tog in. Sen tog jag, gurra, åberg och kullman en svarttaxi hem och ytterligare en utgång var avklarad.

2 Comments:

Blogger basse said...

långtids skadad var ju lätt d roligaste i detta inlägget..

1:35 em  
Blogger Joakim S. said...

Det är dåligt med uppdateringarna här tycker jag. Tänkte precis skriva att du verkar dålig på att ta in, men så ringde du mitt i meningen och förklarade hur det låg till.

11:43 fm  

Skicka en kommentar

<< Home